Луната влиза в знак Дева от 03:26ч до 12:46ч на 29 август Хората проявяват повече

...
Луната влиза в знак Дева от 03:26ч до 12:46ч на 29 август
Хората проявяват повече
Коментари Харесай

Ден за създаване на ментални модели за добро бъдеще и желания

Луната влиза в знак Дева от 03:26ч до 12:46ч на 29 август

Хората демонстрират повече деловитост, разумност, податливост към ред и придирчивост, настройват се на делова вълна и се концентрират върху съответни цели. Прецизност и блян към съвършенство са водещите претекстове. Повече сдържаност и аналитично мислене. Зачестяват разногласията и споровете. Прекомерните условия към обслужването водят до кавги с продавачи, сервитьори, таксиметрови водачи.

В този интервал е желателно да се занимавате със спорт, да отидете на фитнес, да се отпуснете, да посетите сауна, спа салон и да прекарате повече време навън. Уязвим е стомаха.

Лунен календар хронология: 29 лунен ден до 06:28ч на 27 август

30 лунен ден от 06:28ч до 11:18ч на 27 август. 

Новолуние в 11:18ч в Дева и стартира 1 лунен ден до 07:34ч на 28 август

1 лунен ден е много специфичен и необикновен. Негов знак е лампата, която значи облика на безконечната светлина, духовна връзка с вселената. Следователно всички дейности ориентирани към духовно филтриране и развиване ще бъдат от огромна изгода. 

1-ви лунен ден е подобаващ за усамотение, самоанализ и оценка на предишните ни действия. Най- добре е да се посвети единствено на обмисляне, основаване на ментални модели за положително бъдеще и стремежи. Както прекарате този ден, по този начин ще премине новият лунен месец. Стремете се към естетика. Добре е да има запалена свещ с еднакъв и топъл пламък до вас, върху който да се концентрирайте и да се концентрирате единствено върху хубави работи.

Не би трябвало да се предизвиква щета на никого, дори в мислите. Необходимо е да се очистят мислите, защото в организма се натрупват камъни. За заболяванията на този ден аргументите са духовни.

Да се заобикалят инцидентните връзки, които могат да докарат единствено неприятности изключително в този интервал. Добре е да се въздържате от всевъзможни покупки. 

Всичко, което ще мислите и вършиме през интервала на новолунието, подсъзнателно ще стане вашата житейска стратегия за новия лунен месец и ще бъде доста мъчно да измененията нещо в него. Много е значимо да се мисли единствено за хубави неща. Лошите и злите мисли би трябвало да се заобикалят, изключително в случай че са ориентирани към различен човек. 

Слънчев календар – 10 слънчев ден - Не се отнасяйте прекомерно съществено към живота в днешния ден. Контактите да се сведат до най-малко. Подходящо за усамотение. Препоръчва се да сте по-близо до природата, до водни източници. Каквото може да се отсрочи го отложете. Това е най-хубавият ден за отмора. Натрупвайте сили в умерено релаксиращо положение. Добре е хубаво да се наспите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР